Marishapivo Uerfaren Gjerrigknark
Ble Medlem: 25 Jan 2021 Innlegg: 4
Torsdag 27 Mai 2021, 12:21 |
|
|
Fadøl er øl" på tryk", ikke i flasker. Næste gang du er i en bar eller restaurant, der har en bar, skal du kigge på selve baren, så ser du en række mærkede håndtag. Dette er et fadøl i baren, og det er normalt friskere end flaskeøl. Og den største forskel mellem de to er, at udkast / fadøl filtreres og pasteuriseres, men håndværksøl serveres uden filtrering og pasteurisering, med en lille mængde gær i den og en tung krop.
Håndværk øl er noget helt andet. Det er også kendt som " mikro-øl."De brygges af mindre bryggerier end makrobryggerier som bud .eiser, Coors eller Miller. Mikrobrygget / håndværksøl er normalt meget smagere, men også betydeligt dyrere. Tænk på en McDonald ' s versus en normal restaurant.
Derudover er der en bred vifte af øl, såsom stout, Indian Pale Ale og Lager, blandt mange andre. De smager alle meget forskellige, og der er meget variation i stilarter, så du stort set prøver en ny øl og går med det, der føles godt for dig. At prøve noget nyt og se, hvor meget du kan lide det, er halvdelen af det sjove. Ingen forkerte svar.
Fra det faktum, at du drikker noget fra Sweetwater Bryggeri, jeg gætter på at du er fra Georgien, eller i det mindste den Sydlige generelt. Terrapin er normalt en af de bedste bryggerier i Georgien, så du måske ønsker at finde nogle af dem. Hold øje med deres Hopsecutioner næste gang du er i butikken, er det normalt en god indsats at komme i gang. |
|
|